Letselschade Frankrijk Nieuws

Franse péages veiliger dan de binnenwegen

Peage Frankrijk

De Franse binnenwegen, de routes nationales en départementales zijn gevaarlijk. Maar de Franse snelwegen, de autoroutes, behoren tot de veiligste van Europa. Van de 4262 verkeersdoden in 2009, vielen er 152 te betreuren op de autoroutes

Lees meer

Welke ongevallen komen veel voor op vakantie?

Vakantie ongeval

Eurocross Assistance meldt dat deze zomer een kwart van medische hulpvragen van vakantiegangers wordt veroorzaakt door een ongeval. Vooral ongelukken tijdens het wandelen en fietsen in de bergen levert ernstig been-, rug- en hoofdletsel op.

Lees meer

STAAL behaalt schadevergoeding voor Nederlandse toerist

Weegschaal

Loopt u in Frankrijk letselschade op, dan kan STAAL u samen met zusterorganisatie ADRACO bijstaan. Wij beheersen de taal en zijn goed op de hoogte van de Franse wet. Dat heeft zeker voordelen, zo blijkt uit de schadevergoeding die onze letselschadespecialisten voor een Nederlandse toerist wisten te behalen.

Lees meer

STAAL zorgt voor de juiste vergoeding

Nocure Nopay

Na een ongeluk in Frankrijk hebben nabestaanden vaak recht op affectieschade. De Franse verzekeraars keren die echter niet graag uit, en houden de hoogte van het bedrag het liefst zo laag mogelijk. De letselschadespecialisten van STAAL stellen alles in het werk om voor nabestaanden de vergoeding te krijgen waarop zij recht hebben. Met succes, zoals onlangs bleek nadat een vrouw omkwam bij een ongeval in Frankrijk.

Lees meer