Contact

Uw contactpersoon

Cees

De heer Van der Wal is letselschadespecialist met 30 jaar ervaring in Nederland en Frankrijk. Hij is advocaat geweest, directeur van een eigen letselschadebureau en is nu werkzaam als directeur van de Franse zusterorganisatie ADRACO.
In letselschadezaken stelt hij het persoonlijke aspect voorop. Het gaat bij dit soort zaken immers om mensen.

mr. Ewald W.A. Jansen

Letselschade Jurist

Even voorstellen mijn naam is Ewald Jansen. Ik heb sinds 2014 een eigen letselschadepraktijk waarin ik slachtoffers bij sta die zwaar letsel hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. Dit doe ik voor zaken in Nederland, maar ook voor Nederlanders die een ongeval hebben gehad in Frankrijk. Van begin tot het einde van de procedure worden slachtoffers juridisch bijgestaan op basis van "no cure no pay". In Frankrijk dient er heel vaak geprocedeerd te worden en daarom hebben wij afspraken met de beste advocaten die ons bijstaan en per zaak onderdeel zijn van uw claim.

Kenmerkend voor onze aanpak is volharding, een vertrouwelijke relatie met cliënt en een vlotte en snelle communicatie. Samen met mr Cees van der Wal zijn wij een " Equipe Gagnante".

Ewald is tevens eigenaar van letselschadeverhaal.nl

Mr. Ewald W.A. Jansen


Contactgegevens STAAL

Wilt u een vrijblijvend gesprek met ons hebben? Dat kan! Gebruik het mailformulier hieronder of bel naar Tel: +31 6 41 36 17 07

STAAL, Letselschade Frankrijk

Tel: +31 6 41 36 17 07

Gebruik het formulier als u ons een e-mail wilt sturen.

Postbus 1228

5004 BE Tilburg

Neem contact met ons op

Je ontvangt een kopie van dit bericht per e-mail